top of page
16_hr_wijzer_maas-theater-en-dans_bob-ka

REPRISE 2022/2023

WIJZER | DANSVOORSTELLING 4+

Twee broertjes moeten naar bed, maar het lukt ze niet in slaap te vallen. Het is leuker om op de iPad te spelen. Maar als die uitvalt, fantaseren de broers hun eigen spel. Ze keten, dansen, nachtbraken, breken de tent af en maken papa boos. De wijzers van de klok tikken de uren weg. Uiteindelijk vallen ze in slaap. Dan gaat de wekker.

 

Remses Rafaela mixt acrobatiek, hiphop en Afro-Caraïbische dans met slapstick en schaduwspel tot een fantasievolle, energieke dansvoorstelling voor het hele gezin.

'Wijzer' is een co-productie met Maas Theater en Dans

Credits:

Concept, choreografie: Remses Rafaela
Dans: Patrick Karijowidjojo, Remses Rafaela
Muziek: Stanley Clementina, Remses Rafaela
Coach/repetitor: Shailesh Bahoran
Decor: Marlies Schot
Kostuums: Dorine van IJsseldijk
Licht: Mike den Ottolander (GVDO Lichtontwerpers)
Dramaturgie: Dorien Folkers
Scenefoto;s: Bob Karman 

“Indrukwekkend is hun lichaamsbeheersing als zij ‘dansen’ met een veel te grote groene stoel, geweldig is hoe zij synchroon bewegen of elkaar juist spiegelen. (…) De voorstelling is zo actueel, niet vanwege de coronacrisis, maar omdat Wijzer de live ervaring viert.” 

Theaterkrant.

“De komische toon en passende bewegingen maken dit een leuke familievoorstelling. Een die kinderen, maar ook zeker volwassenen kunnen waarderen. (…) Als je op zoek bent naar een voorstelling waar je niet alleen jezelf, maar ook je kind mee wilt vermaken is dit een goede keuze.” 

Dansmagazine.

 

“De slapstick momenten zijn erg grappig en de aanwezige kleuters lijken het ook te herkennen. (…) Een energieke voorstelling met een goede insteek: gebruik je fantasie en ga spelen!” 

★★★★.

I Love Theater 

bottom of page