top of page

SAVE UP TO

H​eeft als doel het motiveren van culturele verbinding door middel van kuns en cultuur. Hierbij staat het waarborgen, beoefenen en overdragen van het Afro-Caribische erfgoed centraal. 

Passion&Skillz  biedt een multidisciplinair platform voor alle aanverwante kunstrichtingen binnen de urban cultuur en motiveert en ontwikkelt projecten en voorstellingen op het gebied van ​multimedia, theater, podiumkunsten en educatie geïnspireerd op de urban cultuur vanuit een Afro-Caribische kern.

1.png

Remses Rafaela | artistiek leider
 
Is een multidisciplinaire verhalenverteller die altijd op zoek is naar manieren om mensen en cultuur aan elkaar te verbinden.
 
Remses koppelt al jaren zijn Afro-Caribische roots aan de Westerse, Afro-Amerikaanse en Afrikaanse culturele invloeden wat zorgt voor een unieke taal als danser, muzikant en maker.
 
Mensen kennen hem als presentator, regisseur en ‘ Muisje Muis’ : een muzikant die in het Papiamento rapt over trap beats. Remses was lid van Rotterdamse breakdance crew Groove Kings waarmee hij te zien was in de Jan Dino Show. Als danser kon je hem zien in voorstellingen van choreografe Alida Dors, Isabelle Beernaerts en cross- over dansgezelschap ISH Dance Collective. In 2018 heeft Remses samen met Rajiv Bhagwanbali de eerste editie van Jungle Boogie georganiseerd. Een lopende danstheatervoorstelling als onderdeel van het Rotterdamse Zomercarnaval. Als choreograaf en theatermaker heeft hij zich afgelopen jaren mogen ontwikkelen onder de vleugels van MAAS met als meest recente resultaat de kindervoorstelling ‘Wijzer’. 


contact: remses@passion-and-skillz.com

"The only way you can know where the line is, is when you cross it."

- Dave Chapelle

Anna Maria Suykerbuyk | Zakelijk leider

 

Opgeleid als uitvoerend danseres aan de ARTEZ dansacademie is Anna sinds 2009 actief in de Nederlandse danssector. Ze is begonnen bij Dance Collective ISH en heeft al vrij snel haar ambitie in het makerschap gevolgd. Onder de vleugels van ISH creëerde zij haar eerste Nieuwe Makers Voorstelling ‘The Gate’. In 2015 werd ze gehonoreerd met de nieuwe makers regeling van het FPK en heeft zij veel multidisciplinaire projecten mogen realiseren in naam van haar eigen gezelschap ‘Sine Forma’ waaronder 'I came, I saw, I did nothing' (Over 't IJ festival 2015) en 'So Far So Good' (theatertour 2017).

 

Sinds 2015 is Anna werkzaam geweest in Nederland en Egypte waar zij verschillende producties heeft geproduceerd en internationale residencies heeft begeleidt. In 2017 produceerde en programmeerde zij samen met Hazem Header in Caïro het eerste multidisciplinaire locatie festival ‘Breaking Walls Festival’ waar 7 internationale choreografen onderdeel uitmaakte van de programmering.

Daarnaast is Anna ook actief als lichaamsgericht coacht waar zij zich richt op het ondersteunen van vrouwen tijdens innerlijke groei en transformatie via dans, bewustwording en massage. Dit doet ze onder haar eigen praktijk 'maha Shakti

 

contact: anna@passion-and-skillz.com'

2.png
bottom of page