top of page

Flor mi mama

‘Flor mi mama’ is een dansconcert&feest in een. Een theatraal  Afro-Caribisch inspired feest waar iedereen onderdeel uitmaakt van een spontaan samenspel tussen live muziek en dans. 

Speciaal gecreëerd voor foyers van het theater, cultuurpodia of poppodia wilt Flor mi mama de ruimte opzoeken waar spontaniteit en verbinding het hoogtepunt vormt. Complexe ritmes, meeslepende teksten en krachtige dans komen samen in een dynamisch en spontaan samenspel waar de Afro-Caribische invloed een onmiskenbaar onderdeel uitmaakt van wat je ziet,  hoort, voelt en beleefd. 

Familievoorstelling 4+

Wijzer (reprise)

Twee broertjes moeten naar bed, maar het lukt ze niet in slaap te vallen. Het is leuker om op de iPad te spelen. Maar als die uitvalt, fantaseren de broers hun eigen spel. Ze keten, dansen, nachtbraken, breken de tent af en maken papa boos. De wijzers van de klok tikken de uren weg. Uiteindelijk vallen ze in slaap. Dan gaat de wekker.

 

Remses Rafaela mixt acrobatiek, hiphop en Afro-Caraïbische dans met slapstick en schaduwspel tot een fantasievolle, energieke dansvoorstelling voor het hele gezin.

3.png

Improvisatie concert 

TOPA

‘Topa’ (ontmoeten in het Papiamentu)  is een drieluik van ontmoetingen waar inspireren, uitwisselen en verbinden via cultuur, dans en muziek centraal staat.

Verdieping in danstaal wordt opgezocht en wederzijds begrip gestimuleerd door meer te leren over elkaars afkomst en culturele identiteit.

 

TOPA is een actieve ontdekkingsreis tussen dans en muziek naar nieuwe vormen geïnspireerd door muzikale uitdagingen, persoonlijke verbinding en creatieve opdrachten vanuit roots en identiteit.

38264042_689848331348504_214382074097618

JUNGLE BOOGIE 2021

coming soon

GET IN TOUCH

Stichting PASSION&SKILLZ

info@passion-and-skillz.com

  • TikTok
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Spotify
bottom of page